04 201 42 90

19. regijske igre MATP Gorenjske so potekale 18. aprila 2024 v Kranju, na gimnaziji Franceta Prešerna. V začetku sta nas lepo pozdravila ravnateljica gimnazije Franceta Prešerna, gospa Mirjam Bizjak in ravnatelj OŠ Helene Puhar, Janez Cuderman. Slavnostnega dogodka so se udeležili številni gostje: župan Kranja, Matjaž Rakovec, gospa Erika Draksler iz društva Sožitje Kranj, gospa Branka Perne, predsednica Zveze Sožitje. Na otvoritvi so nastopali učenci OŠ Helene Puhar: zborček  NIS nižji  pod mentorstvom Ane Milošević in učenci NIS višji s plesno točko pod mentorstvom Tine Marko. Po himni specialne olimpijade sta zaprisego povedala Aljaž Perčič in Tilen Koder.

Tekmovana se je udeležilo je 6 ekip: OŠ Roje Domžale, OŠ Helene Puhar Kranj, Cirius Kamnik, OŠ Antona Janše Radovljica, CUDV Matevža Langusa Radovljica in Sožitje Kamnik. Tekmovalo je 30 tekmovalcev in spremljalo 16 njihovih trenerjev. Preizkusili so se na sedmih postajah s področij ročnosti, mobilnosti, okretnosti, gibljivosti, udarjanja in brcanja žoge. Vsak tekmovalec je sodeloval po svojih zmožnostih in uspešno zaključil vse naloge.

Medalja je podeljevala biatlonka Tadeja Brankovič, ki je z medaljo  razveselila vsakega tekmovalca. Za zabavni program so poskrbeli učenec Maj Trilar, učiteljici Zala Založnik in Ana Milošević ter DJ Anže Cof.

Hvala vsem za ves trud in dobro voljo.

Hvala vsem donatorjem, da ste vsem tekmovalcem in trenerjem podarili lepa darila, malico, napitke, sladke prigrizke in tudi športne rekvizite.

    Donatorji

 klik na donator     

Dostopnost